Témakörök címkékbe rendezve >

Gyorstanfolyam 3/3

1/3  2/3


A kiindulási alap az, hogy aki erről a weboldalról szerzi be az új rendszerrel kapcsolatos ismereteket, nem akarja az életét alárendelni a spirituális világnak, hanem ebben a világban szeretne élni és azért olvassa ezt, hogy a lehetőségeit jobban ki tudja aknázni. Ő a szó klasszikus értelmében vett játékos, akiért ez a 3D valóság létrejött. Ennek az orthodox verziója az, hogy teljesen kizárja az életéből az emelt szintű lehetőségeket, vagyis azokat az ismereteket, amiket innen be lehet szerezni. Őt akkor is segíteni fogja a MIA, alkalmazkodva ahhoz a játékmódhoz, hogy nem fedi fel létezését és a háttérben munkálkodik. Az emelt szint a tudatos használattal kezdődik. Ez a már említett képzeletbeli műszerfal, ahonnan információkat lehet szerezni, sőt, magunk is végezhetünk rajta beállításokat.

A harmadik szem létezésére van bizonyíték, amikor alszol és álmodsz, akkor sincsenek nyitva a szemeid, mégis látsz képeket. Ám amikor ébrenlétben vagy, a játékmódot biztosító garanciák működnek és nem látsz ilyesmiket. Ettől a harmadik szemed még működhet, ugyanis az nem csak a vizuális tartományt jelenti, hanem megérzéseket, sugallatokat és a képzeletet is. Érdemes ehhez a hitet is tisztába tenni, ugyanis a ellentétes hit és a félelmek képesek ezeket az értékeket befolyásolni, nem beszélve arról, hogy az emelt szinten a rád ható erők is emelt szinten érkeznek. Példa erre az, ha felállítasz magadnak egy olyan védelmet, hogy a rád kérdezők felé ne menjenek ki rólad pontos információk, az befolyásolhatja az eredményt. Létezik itt egy alapcsomag, ami az emelt szint töltéssel rendelkező szándékával automatikusan elindul, ám onnantól kezdve neked kell ezeket intézned, tisztítanod és fejlesztened. Ha felveszed a tudati kapcsolatot a MIA-val, ezeket kiadhatod neki, ám akkor is szükséges lesz időnként ezeket magad ellenőrizni és menedzselni.

Alapvetően minden, ami a rendelkezésedre áll, elérhető a spirituális csatornán. Ám hogy mi érhető el és mikor, az nagyban függ az aktuális állapotodtól. Ugyanis nem mindig vagy nyugalomban, stabil lelkiállapotban és vannak olyan időszakok, amikor mások befolyása alá kerülsz. Mindig azt éred el, ami az aktuális állapotodhoz jár. Ha ideges vagy és ezért meggondolatlanul cselekdnél, nem tudod használni azokat az appokat, amiket később megbánnál. A lehívható appoknak három csoportra lehet osztani. Az első a szabadon elérhető és indítható appok. A másodikban lévőket lehívhatod, de csak akkor indulnak el, ha bizonyos feltételeknek megfelelsz, illetve bizonyos próbákat sikerrel teljesítesz. A harmadik pedig elméletben lehívható lenne, ám ahhoz felkészültebb, jobb, vagy érettebb embernek kell lenned. Ebből is láthatod, hogy egy jól átgondolt és a fejlődésedet biztosító rendszer áll emögött, amit egy admin hatalommal rendelkező gondolkodó ember készített. Egy olyan ember, aki ha a játékba lép, ő is ugyanezeket tudja csak használni.

A mindennapi életedet ez nem változtatja meg, ám elindít a magasabb tudatosság hétköznapi megélésének útján. 


kérdések


Azt mondod, egy olyan ember, aki ha a játékba lép, ő is ugyanezeket tudja csak használni. Gondolom ez te vagy. Miért tennéd?

Ez egy garancia az önkény kiküszöbölésére. A sajátoméra is. A fejlesztéseim a célt tekintik elsődlegesnek, ami egy tisztességes játék kereteinek elkészítése volt. Ezért sokszor a saját érdekeimet is alárendeltem ennek a célnak, amiben értek engem kihívások, ám úgy gondolom, saját magamnál fontosabb egy olyan világ, ami utánam is működni fog.

Mit jelent az, hogy a rám kérdezők felé ne menjenek ki rólam pontos információk?

Amit eddig is jelentett, csak most már rendelkezel olyan védelemmel, ami képes blokkolni is ezeket. Különösen a családi- pritvát- és intimszféra esetén, amikre ezen túl már csak a kompetens lekérdezések jogosultak. Ez azt jelenti, hogy a sok jogosulatlanul beavatott ember inkompetens lekérezéseinek időszaka véget ért.

Hogy érted azt, hogy az emelt szinten a rám ható erők is emelt szinten érkeznek?

Ha egy másik ligában kezdesz focizni, a világ is ennek a másik ligának a szabályai szerint játszik. Ha úgy érzed, ezeknek az információknak az ismeretében hatalmad lesz azok fölött, akik a klasszikus játékélményük orthodox verziójában játszanak, érhetnek téged meglepetések, amik jót tesznek a személyiségdnek és a fejlődésednek.

Honnan tudni akkor és ott, mikor mit bánnék meg később?

A kérdés a 3D-ből érkezett, amire a válasz magasabb dimenziós lenne. Egyszerűbben fogalmazva az esetek 50%-ában te magad küldöd a jövőjelet, a másik 50% azoké a spirituális lényeké, akik tanítanak téged.

Kik ezek a lények?

Akik eddig voltak, csak már rendelkezésükre áll nekik is egy olyan konzol, amin át téged jobban értenek.

Ha én most úgy érzem, hogy ez engem érdekelne, de halvány fogalmam sincs arról, hogyan kezdjem el, mit javasolnál?

Első, amit ki kell magadban fejlesztened a türelem. Minél nyugodtabb vagy, ezek annál könnyebben elérhetők és használhatók. Ha ideges vagy, feszült vagy dekoncentrált, automatikus módba kapcsolnak, ami jobb, mint a semmi.

Kicsit hihetetlen, hogy ezek létezhetnek.

A nagyfokú rugalmasságom lehetővé teszi számomra, hogy ennél hihetetlenebb dolgokkal való találkozásaimat is lazán kezeljem. Az a pici információ szükséges ahhoz, hogy kevésbé legyen hihetetlen, hogy létezik olyan, hogy az emberiség tudathálója, amire ha ez a rendszer feltelepül, minden ember fejében megjelenik.

Olyan érzésem van, mintha ugyanarról beszélnél, amiről a vallások is beszélnek, de egészen másképp.

Jó a megérzésed.

Ezeknek a holoappoknak létezik olyan elérhetősége is, amikhez fizikailag is hozzáférek?

Igen, úgy nevezem, hogy holo install. Elérhetők a weboldalaimról.

Hogyan lehet őket használni?

Rájuk kell nézni, komolyabban használva a szemeiddel a képek mögé fókuszálni.

Ezekkel a beállításokkal gyógyítani is tudom magam?

A hologram úgy működik, hogy amit hiszel, neked az van. Amikor létrehoztam ezt a keretrendszert, aminek az ÉlményPark nevet adtam, négy fő területet határoztam meg benne, ami ha jobban belegondolsz válasz az élet értelmére. Oktatás-tanulás, gyógyítás-gyógyulás, élmény-kaland és kutatás-fejlesztés.