Témakörök címkékbe rendezve >

Holografikus videojáték

A világ helyreállítása képzeletben is megvalósítható. Elképzeled úgy, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz. Ez után már csak rendbe kell tenni a játékot.

A Medium egy nyílt fórum, tele van elképesztő tudású emberekkel. 20 éve meditálok és kerülök napi szinten kapcsolatba a tudat eltérő szintjeivel, de amit a múltkor olvastam valakitől, aki filozófiai értelemben fejtette ki gondolatait a kvantumelmélet és a tudat kapcsolatáról, majdnem komplexusaim lettek. Aztán eszembe jutott egy hasonlat. Csak nézz be az autód motorháztetője alá. Amit ott látsz, elképesztő csúcstechnológia, amit benzinmeghajtásból ki lehet hozni. Hihetetlen tudás van mögötte. Az űrhajóink és repülőink sugárhajtóművei nemkülönben.

Ám mit sem ér, ha megjelenek az antigravitációs technológiával és a térhajtóművel. Anélkül, hogy egy hangot is értenék a kvantumvilágból.

A 6G-ről is olvastam már, nagyjából úgy kell elképzelni, hogy az adatok valósidejű kvantumteleportációval kerülnek a céljukhoz távolságtól függetlenül. Ez gyakorlatilag a holografikus szinten történő kommunikáció. Akik kifejlesztették és ha jól tudom most kaptak Nobel díjat érte, nagyon tanult emberek, tehetségesek voltak, sokat kísérleteztek és eljutottak ehhez a tudományos felfedezéshez.

Én ugyanezt az elmémmel is meg tudom tenni úgy, hogy az életemet nem a tankönyvek előtt töltöttem, hanem egy másik utat választva az agyamat fejlesztettem.

Majd egyszer, ha rendelkezésre áll a 6G, te is úgy fogod használni, mint ma a 4G-t, meg az 5G-t és fogalmad sem lesz arról, hogyan működik és milyen technológia van mögötte. Itt lehet megérteni, hogy min dolgoztam ennyit, mivel töltöttem el ezt a rendkívül hosszú időt, amiben meditáltam. Ha a világunk egy hologram, akkor létre lehet hozni rá egy holo-operációs rendszert. Az operációs rendszerek (windows, linux, android) nem mások, mint értelmezési keretrendszerek a számítógép számára, hogy futtatni lehessen alattuk a programokat és appokat. Ezért tudod te használni őket anélkül, hogy meg kellene tanulnod programozni. Most már nem kell belemélyedned az ezotériába.

A világ helyreállítása képzeletben is megvalósítható. Elképzeled úgy, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz. Ez után már csak rendbe kell tenni a játékot.