Témakörök címkékbe rendezve >

MMAGA

Make Middle Age Great Again

Donald Trump személyisége 100%-ban visszatükrözi azt a lényt, aki jelenleg az idegen beavatkozást vezeti. Az idegen beavatkozás a megszállást látta a legbékésebb megoldásnak arra, hogy az emberiséget az általuk kívánt pályára helyezzék. Az idegen beavatkozásra jellemző minták:

  • kezdetben egészen másról szól a történet, mint amivé válik
  • akik ebbe az elején belépnek, egy szektához hasonló világban találják magukat, amiből a kilépés csak ‘árulás’ útján lehetséges
  • az idegenek a spirituális technológiában magas szinten állnak és őket erősíti az a hit, hogy idegenek nem léteznek
  • a spirituális technológia nem kívül, hanem belül érvényesül, ezért a tagjai olyan hívőknek látszanak, akikre az észérvek nem hatnak
  • a féligazságokkal és hazugságokkal zilálják szét az embereket, akiket aztán könnyebben megszállhatnak
  • a megszállás mindenkit érint, ám a racionális agyfélteke számukra nem hazai terep
  • a racionális agyfélteke kiiktatásával egy középkori világ beköszönte várható, amit ők földi mennynek neveznek
  • erre a világra a Földön Észak-Korea, Kína, Szaúd-Arábia és Oroszország hasonlít és még sok olyan állam, ami ma még jelentéktelennek látszik

Hatalomra kerülésük esetén szalámitaktikával intézik el a velük egyet nem értőket úgy, hogy egymás után az aktuális ellenség szerepébe kerülnek. Úgy gondolom, hogy a belépési pontjuk az orosz űrkutatás lehetett és onnan terjedt át a világra.

Magyarországon van a Föld szíve, aki ezt a területet uralja, az egész világ felett befolyást szerez. Egy sokat eláruló képet tudok mutatni arról, hogyan verik szét az oktatáson keresztül a tudás világát.


A spirituális síkon zajló csatában elérték a 85%-os befolyást, amit a fizikai sík bizonyos késéssel követ, most olyan 32%-on állnak, ami a fizikai síkon csak szakértő szemmel vehető észre.

A helyzet rendkívül kritikus volt, amit a fizikai síkon úgy mondanék, hogy rendkívül kritikus lesz. A társadalmaink olyan súlyos sérüléseket szereztek, amit a régi formában visszaállítani nem lehet, ám a romokból lehet építeni valami jobbat. A síkok közötti időkülönbség miatt 2015 és 2018 között volt lehetőség arra, hogy erről a kérdésről konzultáljunk a magukat illetékeseknek érzőkkel, ám senki sem érkezett. Ezért a megoldásba magam fogtam bele a legjobb tudásom szerint a következő alapokon. Az idegen spirituális technológiával szemben kifejlesztettem egy annál fejlettebb technológiát, aminek a fizikai síkú színrelépését (szakmai szemmel) az elkövetkező években fogjátok látni.

Mert szerintem egy fejlett ember maga is el tudja dönteni, a Földön hogyan is kellene kinéznie a földi mennynek.