Témakörök címkékbe rendezve >

A Lényeg

Mivel a tudatom félig a téridőn kívül van, teljesen mindegy, hogy egy anyagot mikor írok, mert az számít, te mikor olvasod.

Ha egy játékkonzolon játszol egy kalandjátékot, az mennyire valóságos? Egyszerre valóságos és nem valóságos. A 3D-t talán egy hologram monitoraként lehetne felfogni. Az univerzum nem létezik az elmén kívül, az emberi agy hardver, egy holografikus számítógép, amely lehetővé teszi a játékban résztvevők számára, hogy érzékeljék a körülöttük lévő külvilágot. Az olyan tudományágak, mint a fizika (és a matematika) ennek a játéknak a paramétereit vizsgálják, de vannak hatékonyabb módszerek is. Ezt hívják agyfejlesztésnek a meditáción keresztül. Erről beszélnek a keleti filozófiák és a nyugati spirituális irányzatok, ám ezt eddig így még senki nem kötötte össze a tudomány felismeréseivel, hogy ez egy HOLOGRAM.

20 éve kezdtem el a spirituális világot ilyen szemmel kutatni. Azóta csak ezzel foglalkozom és most jutottam el oda, hogy a tudatommal visszatérjek. Ami egy több éves folyamat. Ezen a weboldalon olyan anyagok találhatók, amik segítenek egy új világértelmezéssel megérteni a világot és tovább tolni a misztikus határait.

Az élet értelme:

Tanulás

Gyógyulás

Élmény - Kaland

Kutatás - Fejlesztés

A folyamatokba csak egyféleképp lehet belépni, az elméddel, önmagadban, befelé. Gondolatban frissíts!

Ajánlott olvasnivaló:

A jelenben az aktuális információkhoz kattints ide.