Témakörök címkékbe rendezve >

Tudati visszatérés

Honnan: 20 éves mélytransz meditációból
Hova: A Külvilágba


Kiderült, hogy meg lehet ilyet csinálni egy európai nagyváros közepén. Ez egy abszolút egyedi meditáció volt tele olyan elemekkel, amikre még nem volt példa és én próbáltam ezeket ki először. A ko-fi-ra weboldalra "véletlenül" találtam rá és tökéletesen alkalmas arra, amire ebben a helyzetben az olvasóimnak is és nekem is szükségem van. Mert akit ez nem érdekel vagy nem hisz benne, miért is olvasna?

Vannak, akik azt mondják, véletlenek nincsenek. Ezt el lehet hinni, ám a teljes kép megértéséhez hosszú út vezet. A megértés rétegei ugyanis komplexek, sok tényezőből állnak össze. Amikor ebbe annak idején belekezdtem, az agyam már nagyon fel volt pörögve. Olyan térlátással rendelkeztem, ahogy beérkezett egy információ, azonnal be tudtam illeszteni abba a teljességbe, amit általános tudásnak neveznek. Így haladtam, amíg el nem érkeztem az emberi kapacitás határára. Mivel nem tartom valószínűnek, hogy közületek sokan fognak és akarnak 20 évig meditálni, ezt a határt csak nagyon kevesen fogják elérni. Ám azt a tapasztalatot, amit ott szereztem és amit most megosztok veletek egy nagyon jó technika az ilyen dolgok megértésére. Ha mindent azonnal meg akarsz érteni, az azt feltételezi, hogy már rendelkezel az alapokkal és a megértéshez szükséges minden információval. Ha nem rendelkezel vele, ne akarj mindent azonnal megérteni, hanem várj, hogy az információk leülepedjenek és a hiányzók beérkezzenek.

Ám ekkor azzal a problémával nézel szembe, hogy olyan dolgokat kellene elhinned, amikről nem vagy meggyőződve, illetve nincsenek számodra bizonyítva. A válasz erre a "feltételes igazság", azaz feltételesen elfogadod a kijelentő igazságát, ám ez csak akkor válhat a te igazságoddá, ahogy a feltételei teljesülnek. Ez a feltétel pedig a te bizonyosságod. A másik út a feltétlen bizalom, de ebben az esetben engem csak kíváncsiságból érdemes olvasod, mert jobb neked, ha elmész egy mesterhez. Akit érdemes előtte jól megnézni, tényleg ő-e az az ember, akinek a kezébe adod a feltétlen bizalmat. Amit tőlem tanulhatsz az, hogyan legyél önmagad mestere és ez nem megy mindenkinek azonnal.

Szóval úgy akadtam erre a Ko-fi-ra, hogy megfogalmaztam magamban, mire is lenne szükségem és volt türelmem ahhoz, hogy kivárjam, amíg a szándékom találkozik a megvalósulással. Ám ez nem ment azért olyan simán, mert előtte még le kellett lépnem egy hasonlóról, aminél rá kellett időben jönnöm, hogy nem az a helyes út. Az életben ez lehet egy ember, egy munkahely vagy bármi és célszerű a megérzéseidre hallgatnod... ám előtte meg kellene tanulnod azt, hogyan és mire kellene figyelni. Ez az út, amire rálépsz, egyáltalán nem könnyű, ha elindultál rajta. Meg kell tanulnod kezelni vagy legyőzni a félelmet. Utána észnél kell lenned, amikor eljön az első megvilágosodás élménye. Aztán célszerű ragaszkodni azokhoz az elvekhez, amiket előtte vallasz, mert nagy lehet a hatalom kísértése, ami könnyen visszarátnhet téged a Színpadra. Ezekről is fogok később beszélni, de előtte szeretném tisztázni, hogy én nem vagyok a mestered, mert itt mindenki csak önmaga mestere lehet. Később sem leszek az és neked sem ajánlom, hogy ezt felvállald, mert a saját felelősséged is pont elég lesz neked.

Amikor ebbe belekezdtem, nem tudtam, hogy ez ennyi ideig fog tartani. Szerintem ezt egy kívülálló nehezen tudja elképzelni, ám belső nézetben az idő teljesen másképp telik és nem mondanám, hogy unatkoztam. Sőt a mostani időszak is igen mozgalmas, mert olyanra sem volt még példa, hogy valaki ilyen mélységből-magasságból a fizikai síkra visszatérjen. Ez a weboldal lesz az, ahol az élményemiről beszámolok, sok információt adok át és a bevétel kérdése sem vesz el tőlem időt és energiát. Ezen kívül az általam kidolgozott rendszer (ami figyelembe veszi az emberiség jellemzőit) a weboldalaimon megtalálható és publikálok a Mediumon is.

Mivel annak idején meglehetősen gyorsan kerültem kezdőként a dolgok sűrűjébe, mindent magamtól tanultam és a gyakorlat tett önmagam mesterévé. Miközben hozva vissza a tudatomat közben ide is fogok írni, itt első kézből származó, eredeti tudást kapsz!