Témakörök címkékbe rendezve >

Mars

A Mediumon rengeteg érdekes anyag van mindenféle témában. Amikor belefutottam egy Marsról szóló cikkbe, előjött belőlem az, hogy már régóta esedékes lenne erről a témáról kifejtenem az álláspontomat. Egy időben gyűjtöttem a Mars anomáliákról szóló képeket és videókat, valamint a neten fellelhető, általam hitelesnek érzett anyagokat. Néhány szót azonban érdemes arra fordítani, mi a tudomány és a NASA álláspontja ezekről a kérdésekről. Különösen annak tükrében, hogy az egyik marsjáró olyan képeket rögzített, amik egy lentről felfelé haladó fénysugarat ábrázolnak. A Mediumon a Marsról szóló cikkel arról szólnak, hogy a Marson élet volt, de én arról beszélnék inkább, hogy még mindig van.

A tudomány nehéz helyzetben van akkor, amikor egy másik bolygón kellene valami olyat bizonyítani, amihez az adatokat nem tudják a helyszínen, személyesen megvizsgálni. Olyan hivatalban kellene bízniuk, akik számtalan azonosítatlan anomáliáról számoltak már be, de a szakértőik egy következtetésre soha nem jutottak, hogy az az UFO-nak látszó tárgy egy UFO. Amikor a Marson a lehetséges élet nyomait kutatják, az csakis mikróba szinten engedélyezett. Nehéz lenne nekem is bizonyítanom azt, hogy a Marson jelenleg is értelmes élet van a felszín alatt, de azt megtehetem, hogy összegyűjtöm egybe azokat az anyagokat, amik erre engednek következtetni. Most kivételesen a saját csatornáimon érkező információkról nem beszélek, talán egyszer valamikor később, itt csakis olyan anyagok összefüggéseiről lesz szó, ami bárki számára az interneten is elérhető.

Mindenek előtt egy figyelemreméltó könyvvel kezdeném, amit írója soha nem adott ki, hanem megírta és feltette az internetre. Maga a könyv nem a Marsról szól, de van benne pár utalás, amikből az egyiket be tudom ebbe az anyagba ágyazni. Aki olyan blokkolót használ, ami nem jeleníti meg, a linket itt találja.



Ezt azonban egy tudós se nevezné bizonyítéknak, csak egy olyan elméletnek, ami hipotetikusan megmagyarázhatja a ma tapasztalt jelenségeket. Az anyag azt állítja, hogy a Naprendszer egy egykoron itt lezajlott ütközetek nyomait viseli, ilyen a Mars, az azóta kisbolygó övezetté robbant Prosperine bolygó és pár holdnak álcázott űrobjektum. Mielőtt ennél a pontnál abbahagynád a cikkem olvasását, pár kép és egy videó erejéig beszélnék erről.

Milyen véletlen, hogy a Hold pont centire eltakarja a Napot (kattints a képre)

De nem a mi Holdunk az egyetlen furcsaság, itt van a Szaturnusz egyik holdja a Iapetus. Ugye azt szokták mondani, hogy szabályos formák a természetben nem léteznek, kivéve ha ott állnak előtte és meg kellene magyarázni. Ilyenkor a magyarázatok érdekes módon arról szoktak szólni, hogy milyen érdekes a természet, hogy mégiscsak létrehozott szabályos alakzatokat.

A Iapetust mintha Geroge Lucas hagyta volna jóvá (kattints a képre)

Most jöjjön a mi Holdunk, ami ennek tükrében már sokkal érdekesebb, pláne ha ráengedünk a képre egy szűrőt is.

A Hold filter nélkül

Ugye te is látod a Tycho kráterből kiinduló szabályos vonalakat? (újabb videók a képek mögött)

Ha ez még nem lenne elég, vannak a Földön olyanok, akik bele is mentek a témába és elkezdték kutatni, magyarázatot keresve rá. A videóban beszélő embernek van egy előadássorozata, itt találjátok az első, a második, a harmadik és a negyedik részét.


Érdekességként megjegyzem, hogy van még egy objektum, amit mesterséges űrhajónak tartanak és itt térünk vissza a Marsra, mert ez a Phobos, a Mars egyik holdja. Hogy az érdekességre még egy lapáttal rádobjak, a szovjetek valamilyen oknál fogva egymás után mindjárt két űrszondát is küldtek a tanulmányozására és nem fogjátok elhinni, de mindkettővel megszakadt a kapcsolat. A dolog nem hagyta hidegen a konteós világot sem, itt van erről egy érdekes weboldal. De a mi konteónk ennél is nagyobb és mélyebb. Annyira, hogy most kísérletet teszek arra, hogy egy olyan videót is feltöltsek, amit törölt is a csatornámról a youtube. Ha innen is eltűnne, erről a linkről letölthető.



A marsjáró panorámaképén, amit nyilvánosságra hoztak elsikkadt egy apró részlet, amire felfigyelt a szakmai közönség. Az apró részletre nagyítva megjelent egy felszíni építmény és egy lejárat fedelének kinéző objektum, valamint egy szikla szélén álló hosszú ruhás, hosszú hajú nő, aki talán a marsjárót figyeli. A képet senki sem tudta megmagyarázni. Ha még emlékszünk a fent említett könyvre, az leírja, hogy a bolygót érő támadás után a túlélők a felszín alá menekültek és a szervezetük lassan átállt a szén-dioxidra. Sajnos annak idején nem mentettem el egy képet, amit aztán később nem találtam meg a neten, ami egy marsfelszíni homályos műholdkép volt. A képen jól kivehető volt egy település, középen a kis fő térrel, természetesen igen puritán viszonyok között. De szerencsére felbukkant egy olyan ember, akinek személyes tapasztalatai vannak a témáról, csak kérdés, ki hisz neki.

Nagyon érdekes számomra az, hogy az egymástól teljesen független források állításai teljesen összeillenek. Aki kételkedne abban, hogy az ember már régóta jelen van a Marson, most ugrott be egy emlék az egyik marsjáró misszóval kapcsolatos pletykával kapcsolatban. Ugyanis valamit elfelejtettek, ez pedig az volt, hogy mi lesz a kamerával, ha rászáll egy marsi vihar után a por. A pletyka szerint volt egy kis hümmögés, majd valaki elment egyet telefonálni és másnapra a kamerának tiszta képe volt. Nem tudom a videók kinek milyen bizonyítékot jelentenek, de tudok mutatni a témával kapcsolatban két érdekeset.



Úgy gondolom, hogy a helyzet közel sem fehér vagy fekete. Itt van a multinacionális magán nagyvállalatok megjelenése a világűrben, ami akkor vet fel több aggályt, amikor a technológia túllép a műholdakon és az aszteroidabányászaton, és megjelenik ott, ahol más fajok élnek. Az idegen technológiára annak ellenére nincs bizonyíték, hogy itt repkednek felettünk, ám vannak olyan híresztelések, miszerint a rendelkezésünkre bocsátanák, ha megsemmisítenénk a fegyvereinket. Igen ám, de most kénytelen vagyok mégis a saját belső csatornáimra hivatkozni. A helyzet ennél jóval komplikáltabb és bár az amerikai hadiipart ugyanolyan oligarcháknak tartom, mint keleti testvéreiket, azért ők hagyják fejlődni az országukat, ahol mások is lehetnek gazdagok. A keleti oligarcha rendszer nagyon hasonlít arra a világra, amit az idegenek képviselnek, bár itt is van különbség UFO és UFO közt, az azért biztosan nem segít a helyzeten, ha az emberiséget a teljes tudatlanságban tartják. Megértem, miért nem akarják a hivatalos kapcsolatfelvételt, de be kell látni, hogy ez elkerülhetetlen, mint ahogy elkerülhetetlen az olaj korszakának vége is.

Lehet, hogy a megoldás olyan váratlan irányból érkezik, ami mindenkit meglep. Még azokat is, akik tudják, bár nem hiszik.