Témakörök címkékbe rendezve >

LMBTQ | Problémák a világban sorozat

Lassan eljön az ideje annak, hogy kifejtsem a véleményem olyan kérdésekről, amik mint jelenségek feltűntek a világban, megosztóak és lehetőséget adnak arra, hogy valakik félreérték, mást értsenek bele és a saját elképzeléseiket rám vetítsék. De felhívnám a figyelmet arra, hogy minden ilyen jelenség mögött, ami a világban alakul az emberiség tudatszint váltása áll, ami alapjaiban rengeti meg a világrendet és okoz kaotikus viszonyokat, hogy aztán majd valamikor egy új rend alakuljon ki. Ezekre a szándékokra én rákontráztam (ez egy ulti kártyajátékból vett kifejezés) egy olyan megoldással, ami jóval túlmutat a 3D hétköznapi egy-valóságán. Az első ilyen téma az LMBTQ.

Az első gondolatom lenne a lényeg és akinek ez elég, ne olvassa azt, ami ez után jön, mert az már a show része. Egy fejlett ember tolerálja azt, amit mások magánügyének tekint. Ha ez így túl unalmas lenne, akkor beleviszek egy kis show-elemet.

Eddig tartott a lényeg és ez után jön a Show

Már bocs, de mi a f*sz közöm van ahhoz, hogy te leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű vagy különös vagy? De ez azt feltételezi, hogy a másik is fejlett ember és értékeli azt, hogy valaki ezeket tolerálja. Mi történik akkor, ha ez nem így van? Zászlók alatt parádézva vonul és Pride-nak nevezi, ezzel kiprovokálva egy olyan világot, amiben a szülőknek valahogy el kellene magyaráznia a gyerekeiknek, hogy kik is ezek az emberek és miért vonulnak az utcán. Ugyanis azzal, hogy kivonulsz az utcára és Pride-nak nevezed, nem csak azokkal szemben szítasz konfliktust, akiket te elmaradott gondolkodású, primitív embereknek tekintesz, hanem azokkal szemben is, akik amúgy tolerálnák a másságodat. Amikor egy Netflix vetélkedőben az egyik játékos a seggét riszálva, nagyokat nyögve megy a dobogóra és az első dolga kijelenteni, hogy ő buzi, azt a gyerekek is nézik! Ha én macsózva mennék fel a színpadra kikacsintva a csajokra, hogy "jó segged van, kisanyám" és bejelenteném, hogy én a nőket szeretem, mindjárt egy férfisoviniszta disznó lennék, pedig nem teszek mást, mint az a buzi. Sajnos a világ oda jutott, hogy ezért nekem szégyenkeznem kellene, míg ő egy menő arc.

Mondom mi ezzel a gond. Ha valamilyen jelenség átesik a ló túloldalára, előfordulhat, hogy olyanok kerülnek tömegesen vezető beosztásokba, akik aztán ezt teszik feltételéül annak, ki előtt milyen karrierlehetőségek nyílnak, vagy épp záródnak. Innentől pedig én, aki amúgy tolerálnám a te másságodat, szó szerint az ellenségeddé válok.

Az a baj a szabadsággal, hogy ugyanolyan fejlettségi alapokat igényel, mint bármi más. Akiben ez a fejlettségi alap nincs meg, az vagy nagy energiákat fektet abba, hogy igyekezzen megérteni és alkalmazkodni, azaz felnőni a feladathoz, vagy a mások feletti hatalom megszerzésének könnyű útját látva benne megpróbálja az uralmát kiterjeszteni és azzal mások szabadságát korlátozni a saját javára. Ha egy primitív ember hatalmat szerez egy fejlettebb környezetben, annak a forgatókönyve a következő:

1. Az elején könnyű dolga van, mert a fejlettebb közeg nem szívesen alkalmazza az ő primitív módszereit
2. A primitív hatalom gyökeret ver és megmutatja igazi arcát
3. A fejlett közegből aztán csak előlép valaki és lecsapja, mert a fejlettebb nem véletlenül fejlettebb

Van itt még valami, ez pedig az olyan szándékok harca a háttérben, amik bábként használják az alacsonyabb látószögű embereket. Alacsonyabb látószögről nem tudod soha átlátni a magasabb látószöget. Sőt, ha tele vagy jó szándékkal, nem fogsz tudni ellenállni a gátlástalanságnak, ami a te jó szándékodat fogja kihasználni céljai elérésére. Tételezzük fel, hogy felbátorítalak téged, hogy menj ki az utcára és tüntess az LMBTQ jogokért abból a célból, hogy felhergeljem ezzel azokat, akik nem akarják, hogy a gyerekeik ezt végignézzék. Összeugrasztalak benneteket, majd a kitörő káoszra hivatkozva előállok a Rend ígéretével és miközben ezekkel traktállak benneteket, közben megszerzem magamnak a világot. Ha az én célom a világod javainak megszerzése, szarok nagy ívben a te másságodra és az ő gyerekeire is. Mert egészen pontosan ez történik most a világban!

Ha én azt mondom, hogy egy 50-es fehér hetero férfi vagyok, mik jutnak azonnal az eszedbe? Na ezek azok a sztereotípiák, amiket nem kis munkával oltottak bele az emberekbe. Tudjátok miért? Mert a fehér ember az egyetlen, amelyik kimegy tüntetni a sajátjainál a többiek jogaiért. A többi rasszban nincsenek meg a szabadság gyökerei és nincs bennük az a mélység, ami a megfelelő értelmezést adja ehhez. A fehér ember uralmának végével a szabadságnak is vége! Aztán könnyen olyan világ jöhet, hogy az első Pride tüntetésnek sortűzzel vetnek véget, aztán jönnek a tömeges letartóztatások és kivégzések. Ha nincs szabadság, nincsenek jogaid. Ha nincsenek jogaid, senkihez nem fordulhatsz. Ma a Nyugat az, akihez fordulhatsz és ahova menekülhetsz. De ha túl sokan menekültök oda, az a Nyugat már nem az a Nyugat, amelyik szívesen fogad téged, mert hiányzik belőled az, amit európaiságnak hívnak és amelyik lehetővé tette azt, hogy az elején téged szívesen fogadjanak. De ez már a túlnépesedéssel kapcsolatos téma lesz.

Mondom mi van. Amit egy fejlett embernek nem is kellene mondanom egy fejlett világban. Az ember biológiailag úgy van felépítve, hogy az a természetes, ha egy párt egy férfi és egy nő alkot. Volt már olyan, hogy egy fórumon egy skandináv nekem jött azzal, hogy valójában mindenki homoszexuális, amire előbb utóbb én is rádöbbenek. Akkor visszakérdeznék, hogy amikor megszülettél, egy nő pinájából, vagy egy férfi seggéből jöttél a világra? Annak tisztázása, hogy az a természetes, hogy az apa férfi, az anya nő, nem vita tárgya. A társadalomfejlődés azonban elért oda, hogy az emberek magánügynek tekintik azt, ha egy nő egy másik nő iránt táplál gyengéd érzelmeket, vagy ugyanez fordul elő férfiaknál is. De az, hogy a norvég posta meleg télapóval reklámozza magát, már túlmegy ezen és közvetlen támadást jelent a gyerekek felé, akiktől megvonják annak jogát, hogy ezt a kérdést felnőttként döntsék el. Mert ez a kérdés innentől már túlmegy azon, hogy elfogadja-e valaki a másságot vagy nem, ez már a civilizációnak fenyegető veszéllyé válik. Amit aztán olyan politikai erők kezdenek harsogni, akik közben a háttérben magánkézbe játsszák át a közvagyont és nagy ívben szarnak a civilizációnkra. Tehát folytatom:

1. Nagy ívben leszarom, hogy buzi vagy-e vagy sem, de ez nincs rám írva és ezért semmilyen hátrány nem ér téged, ha nálam bepróbálkozol
2. Ha ennek ellenére tovább próbálkozol, kerülni fogom a társaságodat
3. Ha ez még nem lenne neked elég, megszakítok veled minden kapcsolatot
4. Ha ettől begerjedsz és nem állsz le, legyen jó őrangyalod én pedig kihasználom a lehetőséget, mert szeretek edzeni

Amikor az ember intelligenciaszintje megnő, annak sok előnye mellett van olyan hátránya, hogy lecsökken azon emberek köre, akikkel jól érzi magát. Bátran kijelenthetem, hogy a nők általános szintje ezen az intelligenciaszinten kiábrándító, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan nők, akik ezt a helyzetet ne lennének képesek jól kezelni. Amikor erre rádöbbentem, valahogy akkor se jött meg az az érzés, hogy azt az esztétikai élményt, amit a nők jelentenek számomra, feltétlen egy szőrös férfiseggre kellene cserélnem. Ettől nem leszek sem elmaradott, sem férfisoviniszta, ám lehetek egy rátok dühös ember, akinek talán több lehetősége van egy átlagembernél arra, hogy rendet tegyen és nem várja meg, amíg a rend magától megérkezik.