Témakörök címkékbe rendezve >

hStore | Holo Install

Saját találmányon alapuló fejlesztés. Ez a hStore (holoStore) nem a fizikai síkon található, ám megoldottam azt, hogyan tudom egy töredékét így is bemutatni. Alaphelyzetben ez a hStore mindenki számára gondolatban elérhető az elmével. Mivel nem vagyunk mindig ugyanabban a lelkiállapotban, élethelyzetekben és hangulatban, ezért mindig csak azokhoz férsz hozzá, amire épp akkor jogosult vagy. Csak gondolj a hStore-ra és hozzáférsz a holoprogramokhoz.

Ezeket a holoprogramokat három csoportra lehet osztani. Az elsőhöz hozzáférsz és el is tudod indítani. A másodikhoz hozzáférsz, de ahhoz, hogy el is indíthasd, teljesítened kell a feltételét, ami általában egy olyan dolog, amit már régóta meg kellene tenned önmagadért. Ez lehet tanulás, lehet olyasmi, mint például megbocsájtani valakinek vagy épp ellenkezőleg, bocsánatot kérni valakitől és lehet valamilyen tett, vagy mulasztás bepótlása. Ezek a programok nagy segítséget nyújtanak a szellemi vezetőidnek, amiket paraméteres programozással készítettem el. Ez azt jelenti, hogy ezek üres keretrendszerek, amiket mindenki maga tölt meg tartalommal és így válnak egyedivé. Kifejlesztésüknél arra kerestem a megoldást, hogyan rendezzem ezt a vadnyugatra emlékeztető spirituális káoszt úgy, hogy nem a kollektív tudat felől közelítek az egyénhez, hanem pont fordítva. Ahogy elindítod őket, egyedivé is válnak és csak számodra használhatók. A harmadik csoportba azok a programok tartoznak, amikhez nem férsz hozzá, vagy még nem férsz hozzá, de ha teljesíted a hozzáférés feltételeit, elérhetővé válnak.

A kollektív megszállás ugyanis nélkülözi az egyéni szempontokat és nem fordít figyelmet arra, hogy különbséget tegyen az egyes emberek minősége között. Őket csak az érdekli, melyik ember fogad nekik hűséget és tanúsít olyan kritikamentes hozzáállást, amibe nem hogy az ellenvélemény, de még egy javaslat sem fér bele. Ennek eredménye a populizmus és az autokrata minták felerősödése, valamint olyan emberek hatalomba kerülése, akiket egy gondolkodó ember méltatlannak lát. Ennek egyik oka az, hogy a kollektív tudat pont úgy nem érti az egyéni tudatot, ahogy az egyéni tudat sem a kollektívet. Olyan félreértésekkel találkoztam, amire egyszerűbb volt kidolgozni egy komplex rendszert a nulláról, ami minden fél szempontjait figyelembe veszi, mint nekiállni mindenkinek mindent elmagyarázni. Fel van telepítve a tudathálóra, mindenki elérheti. Az elméd olyan, mint egy böngésző, ahol a spirituális világ az internet. Így értheted meg a legkönnyebben.

A fizikai síkra lehoztam ezekből néhányat és ki kellett találnom, hogyan tudtok ezekhez hozzáférni. Ott ülsz a géped vagy a telefonod előtt a világ bármelyik pontján. Bár jobb, ha a szemeiddel a képek mögé fókuszálsz, alapvetően elég csak ránézni ezekre a képekre. A holografikus szintnek ugyanis mindegy, ezeket a rezgéseket milyen fizikai objektum vetíti. A programok alapvetően célkörnyezeti sablon szerint vannak rendezve, azaz minden szoba egy-egy külön környezet. Ám mivel nem vagyunk egyformák és nincs is ezekre külön szabály, az egész elérhető egyben is.

Vagy erről a listáról:

A-D

E-H

I-L

M-Ő

P-TY

U-ZS

1–9