Témakörök címkékbe rendezve >

Változás a világban

english version

Változás a világban | álláspont

A változásnak van egy olyan jellemzője, hogy akik hatalomra kerülnek, azoknak a hatalmuk megtartásához az állandóságra van szükségük. Azokról beszélek, akik ha még nincsenek a hatalomban, a változást fogják a zászlajukra tűzni. A változás és az állandóság harca tehát folyamatosan végigkísérte az emberiség történelmét. Akik hatalmon vannak, a legfőbb érvük annak fenntartására a biztonság lesz, amit ők szavatolnak. De előtte, amíg nem voltak hatalmon, az érdekük ezzel ellentétes volt, azaz a regnáló hatalom elhiteltelenítése és destabilizálása. A demokrácia nagy vívmánya az, hogy ennek a harcnak adott egy játékszabály rendszert, ami az addig a színfalak mögött húzódó életveszélyes helyzetnek adott legitim kereteket.

A demokráciának van azonban egy hálátlan gyermeke, ez pedig a kapitalizmus. Hogy e kettő egyszerre tudott működni, annak a Szovjetunió volt az oka, mert ebben az ideológiai versenyben a kapitalizmus kénytelen volt emberarcát mutatni. Ám a kapitalizmus és a demokrácia összeegyeztethetelenek egymással, hiszen ma se kérdőjeleznéd meg a cégvezetőd döntését, hát még akkor, ha a vállalati uralom jövőképéről beszélünk. Ez azért lényegesebb kérdés annál, mint amilyennek elsőre látszik, mert a kapitalizmussal az emberiség fejlődésének görbéje hirtelen emelkedésnek indult. Olyan változások érik az emberiséget olyan tempóban, hogy arra nehéz az azt követni képes törvényi kereteket biztosítani. Ne feledjük, a kapitalizmus eddig két társadalami rendszert törölt el, a feudalizmust és a szocializmust. A demokrácia tehát veszélyben van, ugyanis mára egyes nagyvállalatok tőkeereje nagyobb, mint sok államé. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan országok, ahol az autoriter rezsimek úgy tudtak feudális oligarcha rendszert kiépíteni, hogy előtte demokratikus úton jutottak hatalomra. A demokráciának tehát van egy gyenge pontja, ez pedig az, hogy azt feltételezi, hogy annak fenntartásához mindenkinek demokratának kell lennie.

Egy globális világban, főleg egy olyanban, ahol több civilizáció él, elkerülhetetlen a civilizációk harca a globális vezető szerepért. Bár tudományosan nem bizonyított, bizonyos spiritualitáshoz köthető körökben elfogadott tényként beszélnek az emberiség tudatszint váltásáról, ám soha senki nem beszélt még arról, ez hogyan néz ki a gyakorlatban. Úgy, hogy a folyamat már tart és minden itt játszódik le a szemetek előtt. Mik ennek a jelei? Most azokhoz szólok, akik ha meghallanak ilyen szavakat, mint spiritualitás, ezotéria, ufók, stb., azonnal a tagadásba mennek át és elutasítanak mindent, amit ez után hallanának. Ha én annak idején ugyanezt tettem volna, sosem jutok el a mostani szintemre. Elárulom a titkot, amit úgy hívnak feltételes igazság. Azzal a feltétellel olvassanak tovább, hogy csak akkor fogadják el igazságnak, ha a feltételei teljesülnek… és ez lehet bármikor a jövőben is. Az első ilyen jel ugyanis a populizmus megerősödése és hatalomra jutása.

A demokrácia nélkül a populizmusnak soha nem lett volna esélye békésen hatalomra jutnia. De mi is ez a populizmus és miért tűnik úgy, hogy követői inkább hívek, akikről lepereg minden észérv? Azért, mert a tudatszint váltás után az emberiség a kollektív tudat zónájába lépett, miközben 3D-ben maradt ugyanaz a külvilág. A kollektív tudat első célja az, hogy kiiktassa a számára kellemetlen, gondolkodó egyéni tudatot úgy, hogy blokkolja a racionális agyféltekét. Az eredmény olyan emberek egyre növekvő tábora, akik a bizonyítékok helyett a kollektív központ állításait fogadják el hiteles forrásnak, akit a külvilágban egy Vezér testesít meg. Aki hatalomra kerülve azonnal elkezdi a kritikamentes emberekből álló rendszerének kiépítését, tulajdonképp nem létezőnek kikiáltva mindent, ami a saját világán kívül van (persze amikor már nincs rájuk szüksége). Először fordul elő az emberiség modern történelmében az, hogy felbukkan egy olyan rendszer, ami a kapitalizmusra is komoly veszélyt jelent. Nevezzük úgy, hogy 'égi támogatással', bár én ebből kivenném a vallási értelmezést.

Az előzőekből kiderült, hogy a kapitalizmus a túl nagy tőke és a túl gyors fejlődés eszközeivel élve képes olyan jövőképet felmutatni, amiben legyőzve a demokráciát magát a vállalati uralom címmel illetheti. Ám mint ahogy nincs csak fehér és csak fekete, láthatjuk létének előnyeit is, elég csak a mobiltelefonotokra nézni. Ha a tőke és a fejlődés eszközeivel a vállalatok képesekké válnak a fennálló társadalmi rendszer destabilizálására, könnyen átvehetik a hatalmat. Egy homogén civilizációban pedig már rég megtették volna, ám itt vannak az új versenytársak a maguk jövőképeinek széles skálájával. Ezek a versenytársak között van egy olyan is, aki láthatatlan a jelen emberei számára, különösen akkor, ha alapból elutasítja az idegenek létezését.

Az általam feltérképezett helyzet nagyban hasonlít ahhoz, ami az európaiak találkozása volt az indiánokkal, csak itt az indiánok kezében van a fejlett technológia. Nem csak a hardverről beszélek, azaz a fejlett űrhajóikról, hanem a spirituális technológiáról is. Amit a spiritualitást maximum a letérdelős, könyörgős vallási közegen kívül teljesen elutasítanak. Az idegenek jelenlétének hivatalos elutasításának politikája a híres Roswell eset után rögzült a nagypolitikában arra hivatkozva, hogy pánik törne ki a nép között. Szerintem pedig inkább a hatalmon lévők között törne ki pánik arra gondolva, ez milyen változásokat indítana el a Földön és ha még emlékszünk az írás elejére, tudjuk, hogy a hatalmon lévők érdeke az ilyen változásokkal ellentétes. A fent említett spirituális technológia okán elmondhatom, az idegeneknek azért nincsenek rádiójelei, mert nem használnak rádiójeleket. Földi tudományos terminológiával azt mondanám, hogy holografikus technológiát alkalmaznak, egyszerűbben fogalmazva gondolatkommunikációval kommunikálnak egymással és persze azokkal a Földön, akik képesek erre. Egy kollektív társadalomban nincsenek egyének, nincs privátszféra és alig vannak titkok. Ennek hallatán egy egyéni tudatú földi emberben azonnal felvillan az abszolút diktatúra gondolata és ez villant fel bennem is, amikor felvettem ezzel szemben a harcot. Egy olyan spirituális csúcstechnológiával, amit magam fejlesztettem ki.

Felmerül a kérdés, hogy mi az idegenek célja és miért avatkoznak be az emberiség életébe? Az utóbbival kezdem. Az idegenek nem most érkeztek, hanem mindig is itt voltak és igen távol áll tőlük az az elsődleges irányelv, amit a sci-fi filmekben látunk. Ha az összes földi vallást vizsgálom, mindhez (elég sok) közük van és ennek alapján leszögezhető, ha el akarnák pusztítani az emberiséget, már rég megtehették volna. Ha ártani akarnának, már rég kilőtték volna a műholdjainkat, te meg ott ülnél az üres képernyők előtt és térhetnél át a vezetékes telefonra, meg a földi TV sugárzásra.

Ők nem fognak itt úgy leszállni, ahogy az inváziós sci-fi filmekben látod, mert minek tegyék, ha rendelkeznek a spirituális megszállás technikáival. Ez a megszállás úgy működik, hogy megjelennek benned és előbb utóbb olyanná válsz, mint egy orbánista. Ez a folyamat azonban csak az erre fogékonyaknál történik gyorsan, ám nekik van elég idejük, mert generációkban gondolkodnak. Észre se veszed a megszállást, mert a megszállót onnantól önmagadként érzékeled és itt a döntő érv amellett, hogy nincs mitől rémüldöznöd, mert annyira nem különbözik tőled. A probléma ott van, hogy közben itt a Földön a demokrácia és a kapitalizmus románca okán olyan emberi- és társadalomfejlődés indult be, ami túlszárnyalja az idegenek világát. Innentől kezdve az a földi menny, amit ígérnek már nem ugyanaz a szint, amit mi értünk ez alatt.

Az idegenek világképe más, mint a földi emberé. Ők a földi emberiséget önmaguk részének tekintik, mert míg mi csak a Földön gondolkodunk és a homo sapienst genetikai értelemben határozzuk meg, ők ehhez spirituálisan állnak hozzá hasonlóan ahhoz, ahogy egy keresztény európai viszonyul egy keresztény afrikaihoz. A háború ezért a világlátásuktól teljesen idegen. Nagyon sok olyan információval rendelkeznek, amikről a földi ember semmit sem tud és ez alapjaiban határozza meg a dolgokat, illetve alapoznak meg pár félreértést is.

Enélkül a láthatatlan versenyző ismerete nélkül a földi történések megértése lehetetlen. Ezzel az anyaggal mondhatnám, hogy nagyon sokat kockáztatok, ám az eddigi kockázataim mellett elhanyagolható az attól való félelem, hogy a perifériára kerülök (mert ott vagyok) és hogy nem lesz karrierem (ilyen tudatszinten nem is mehetnék el dolgozni sehova), vagy kiröhögnek (ami nem engem minősít). Olyan helyzetbe kerültem, hogy az eseményekbe való beavatkozás a felelősségemmé vált egy olyan helyzetben, ahol az egyik oldalon a betanított munkások szintjén lévő, de jót akaró dilettáns idegenek vezetnek szalonképtelen embereket, a másik oldalon pedig a többiekkel (és a világgal) szemben abszolút érzéketlen és rosszat akaró idegenek hoztak létre tulajdonképp akaratukon kívül egy olyan értéket, ami érdemes a megmentésre.

Nem gondolom, hogy ezt olyan sokan el fogják olvasni, ezért a következők azon keveseknek szól, akik megteszik. Azt a spirituális hatalmat, amit tulajdonképp az idegenekkel szemben fejlesztettem ki, ennek az értéknek a megmentésére és ennek a világnak a helyreállítására fogom használni. Közben a kezdeti harcokból, amit az elmémmel vívtam azon a platformon, ami az idegeneknek hazai pálya, a sok beérkező új információk hatására valami egészen más lett. Már ezek is jóval több információk annál, amiket a Medium-ra szántam, akiket ez bővebben érdekel itt találják, akiket pedig minden érdekel, azoknak ezt ajánlom.

Jelenleg az a helyzet, hogy meg tudom érteni azokat a döntéshozókat, akik elzárják az emberiség elől az idegenek létezésének hírét. Olyan nagy a távolság az emberiség világlátása és az idegeneké között, hogy ennek nem lenne sok értelme és ha valóban az a terv, hogy ez a földi civilizáció meggyógyuljon és tovább fejlődjön, talán káros is lenne. Később! Addig is sok változásnak kell bekövetkeznie a Földön, amiket mindenki szeretne, de alig hajlandó valaki tenni is érte.

Az internet legötletesebb mémje a témáról

Pedig érdemes lenne. 

Ha azt feltételezzük, hogy az eltérő civilizációknak kell együtt élniük egy fejlett világban, annak feltétele az, hogy mindenkinek fejlett embernek kell lennie. Mert ilyen technológia, szabadság és hatalom nem való majmok kezébe. Akár az esőerdőben ugrál, akár limuzinból száll ki.