Témakörök címkékbe rendezve >

Tüköradmin

Létfontosságú információ

english version


Mi az a Tükör Admin?

Nálad az irányítás. Ám ennek vannak szabályai. Csak a lehetőségeid és bevállalásaid adják a kompetenciádat ebben az amúgy egyáltalán nem könnyű játékban. Az Ég nem korrumpálható.

Olyan világot kapsz az Ég felől, amilyen a te világod másoknak

Hogyan férhetek hozzá?

A fejedben.

Hogy került a fejembe?

Feltelepítettem az emberiség tudathálójára. Mindenkinek ott van, vagy ott lehet a fejében. Ugye a világ alkalmazkodik a hitedhez és sokan nem hiszik, hogy ilyesmi lehetséges. Nekik ott lehet, ha akarják. Ha nem, az is egy értékes játék szint. Gondolatban meg kell találni a Tüköradmin beállításokat és ott lehet automatára tenni célokat.

Mi van akkor, ha semmit nem érzek vagy látok?

Attól még a Tüköradmin a kezedben van. A többire idővel rájössz.

Mit jelent az, hogy olyan világot kapok az Ég felől, amilyen az én világom másoknak?

Szerintem mindenki tudja maga is, hogyan lehetne rendbe tenni a világot. Ott a hatalma a kezedben.

Hogyan működik?

Automatikusan. A beállításai csak testreszabhatók.

Miért működik?

Mindenki rendbe akarja tenni a világot, ám senki sem tudja hogyan kell. Kezdje mindenki önmagával. Lehet végig esős idő, de napsütés is, ha a világod is az a tőled függő emberek felé. Nem csak a látható dolgokban, hanem a láthatatlan tartományokban is.

Ha nem irányítom, mi lesz?

Nem fogod észrevenni az irányítást.

Hogyan tud egy ember programot elhelyezni erre a tudathálóra?

Olyan kalandos út vezet odáig, hogy én se tudnám megismételni. Ha készül erről az időszakról film, akkor annak a nagy részében éjjel-nappal meditálok. Szóval nem lenne egy érdekes film. De ami téged érdekel, az szerintem pár fejsérülés, amitől megnyílt az agyam a holoprogramozás felé.

Mi a holoprogramozás?

Valóságprogramozás precíz álmodással.

A Tüköradmin hogyan jutott az eszedbe?

Megrettentem attól a gondolattól, hogy én végezzek el egy kapacitásomat lényegesen meghaladó olyan feladatot, amit ti is el tudtok végezni. Ennek keretei és működtetése viszont már benne van a kapacitásomban.

Mi van akkor, ha ez sem fog működni az embereknél?

Működni fog a következő szint. Csak lehet belőle pánik, mire megszokják. Hogy mit szokjanak meg még nem tudom, mert van esély erről is megindulni. Szerintem menni fog.

Oktatóprogram hozzá?

Az Élet!