Témakörök címkékbe rendezve >

Álomkutatás

english version

Ha az álmok világáról többet meg akar valaki érteni, úgy képzelje el a spirituális valóságot, mintha az lenne a telefonod vagy billentyűzeted mögötti internet. Az álom nézőpontjából te a mobiltelefon vagy. Egy olyan fizikai hálózati végpont, aminek funkciója van és ez a funkció egy szerep, amit a képernyőn (=3D) eljátszol. Amikor elalszol, kiesel ebből a szerepből és a tudatoddal felcsatlakozol egy tudathálóra.

A tudathálón az adatok 'érzések, érzésminták, sugallatok, gondolatok, képzetek' formátumúak. Amikor arról beszélünk, hogy ösztönös tehetség vagy valamiben, a tudathálónak az ösztönös használatáról is beszélünk. Értelemmel ehhez a tudathálóhoz úgy fordulhatunk, hogy alkotunk egy keretet, amiben a szabály az, hogy ott minden kaotikus. Ez a keret az átlagember szintjén az elalvás és az ébredés.

Benn attól függ az álmod, hova fókuszál a tudatod. Ezt sok minden befolyásolhatja, mert a mindennapi életedben sok hatás ér téged egy felgyorsult világban. Minél nyugodtabban tudsz az álom felé fordulni, annál mélyebbre mész, igazából csak találgatni (és tesztelni) tudom a többit, mert én mindig nyugalomban alszom el. Tehát mehetsz fel a felsőbb világok felé, mehetsz le az alsóbb világok felé, mehetsz balra vagy jobbra. Mehetnél másképp is, ám az agyad csak a 3D-ben képes értelmezni és amikor megkezdődik a kétirányú kommunikáció, az beérkező magasabb dimenziós jelet átkonvertálja számodra érhető formára. Illetve csak feltételezi, hogy az számodra érthető. Ilyesmivel foglalkoznak az álomfejtők, hogy megpróbálják kitalálni és elmondani neked. A tudásukat úgy szerezték, ahogy a tudomány.

Szóval az agyad csak abból tud főzni, amije van. Ezek a te 3D-s életedben előforduló személyek, események, amikben azt lehet félreérteni, ha te mindig azokra a konkrét személyekre és eseményekre értelmezel. Alapvetően úgy van, hogy először álmodsz, aztán fut le az eseménysor a külvilágban. Akik varázsolnak, ébren és tudatosan tesznek kísérletet arra, hogy ezt az álom-programot befolyásolják. A tudomány mondhatja, hogy ezt elutasítja úgy ahogy van, mert nincs bizonyíték a varázslásra, de ez a varázslót semennyire se befolyásolja. A tudósoknak fogalmuk sincs arról, hogy evilágban is vannak olyan párhuzamos világok, ahol velük egy bolygón élnek velük olyan emberek, akik 'papír nélkül' e területen (jóval) a tudomány előtt járnak.

Az álmokban lehet utazni is. Elalszol itt, ébredsz egy másik világban. Ám ha te mindig más és más világban ébredsz, abba az agyad belezavarodik. Ezért a világ (a rugalmas hologram) úgy igazodott ehhez, hogy állandó külvilágot vetít. Nekem ez évekbe telt, hogy erre rájöttem. Az álmokba bele is lehet ragadni. Hogy mi az álom és mi a valóság, az 3D-ben mindegy. Technikailag nincs közöttük különbség. Amikor valaki megvalósítja álmait, valójában az álmot hozza le a valóságba. Ha mersz nagyot álmodni, de nem mered azt meg is valósítani, attól az álom még nem tűnik el, csak továbbhalad ezen a tudatháló-interneten olyanokhoz, akik meg merik. Szóval ebből a nézőpontból az álom (technikailag) semmiben sem különbözik a betépéstől.

A betépés nem más, mint valamilyen indikátor segítségével módosult tudatállapotba hozod az agyad. Gyakorlatilag az álom és a valóság köztes zónájában vagy, ami kifelé a külvilágot vetíti, befelé pedig éber álomban vagy. Ilyenkor a szellemi lények előszeretettel tesznek utazásokat a 3D-be, te ilyenkor megszállott emberré válsz. Ezek a szellemi lények nem ismeretlenek a világban, neveik is vannak és olyan szerepeik, amik alapja sokszor az emberi hülyeség. Most angyalok néven futnak. Szóval aki betép, utazási irodává válik, de egyben hozzáférést kap a Másik Világhoz, ahol stikában álmodhat.

Az alvásra egy újabb nézőpontból úgy is tekinthetnénk, mint kétirányú kommunikációra az agyad és a tudatháló között. Szerintem ez egy olyan hálózati belépés, amit senki sem ural. Maximum rájöttek olyan technikákra, amiben befolyásolni, irányítani tudják, de uralni nem. Nem lehet tudni mikor és hova érkezel, de ennek csak 3D-ben van értelme, ahol annak is van értelme, hogy egy-egy ilyen álom pár másodpercig tart, de inkább ezredmásodpercig. Ami itt neked az idő, az csak téged korlátoz, ezeket az adatokat nem. Állandó kapcsolatban állsz ezzel a nettel és ilyenkor stabil a széles sáv. Az adatok úgy néznek ki, mint színes fénysugarak, villanások, ezeket szűkíti és alakítja át az agyad a 'harmadik szemeden' keresztül olyan környezetté, amibe bele is tud helyezni. Alvás közben a harmadik szemed teljesen nyitva van, ébrenlétben pedig annyira, amennyire jó vagy ebben.

Külön kitérnék a ketaminra. A ketamint általában lovak megnyugtatására használják, az embernél elviszi őket az Élet és Halál határára. Ez a határ egészen pontosan megegyezik a félálom ritka eseteivel, amikor minden lélegzetvétel gyönyörérzettel jár. A ketamin tehát nem annyira az álomba, mint inkább a félálomba visz, mint kiderült, itt van a 'halál portja' is. Ha a minket körbevevő világ egy hologram, a halál csak az utazás egyik formája. A külvilág egy díszlet, amit az agyad vetít és hozza létre neked a teret. Ha ott lebegsz az élet és a halál között és vetül köréd ugyanaz a külvilág, akkor az életet és a halált (technikailag) semmi sem különbözteti meg egymástól. Ami a gyakorlatban nem igaz, de ezt észrevenni csak a halálból az életbe tudod, mert minden megtelik töltéssel és tartalommal. Sajnos a környezeted viselkedése is.

Nem beszéltünk még egyvalamiről, ami lényeges az álom témában, rólad. A tudomány megfigyelése (de inkább következtetése) az, hogy egy éjszaka alatt, a különböző fázisokban egymást követik a másodpercig tartó álmok, amiknél te csak az utolsóra emlékszel. Szerintem pár embernek megy az utolsó előtti is. Vannak álomtípusok, ez azt a pozíciót jelenti, ahova a tudatod érkezik. A felsőbb világokban tudsz repülni, átvágsz egy pillanat alatt nagy távolságokat, nem kötnek téged úgy a valóság szabályai. Cserébe furák, mert őrájuk is hat egy felsőbb világ. Itt csak mozizni érdemes, mert az első önálló lépésedre kilöknek az álomból. Mivel te alsóbb világbeli módon viselkedsz, azaz bunkó vagy, hogy önálló gondolataiddal zavarod az Áramlást. 

Itt szólok és azt kurvára nyomatékosítanám, hogy nem feltétlenül a legmagasabb a legjobb számodra, hanem a 'számodra ideális' magasság. Minél távolabb vagy a Saját Világodtól, annál több energiával jár a másoknak megfelelés. Minél lazábban érzed magad a világban, annál közelebb vagy hozzá. Tudom, ott vannak a célok, de ilyen célok csak a Játékban vannak. Ugyanis ahogy elindítottam ezt a kutatást, egyre inkább az derül ki, hogy a világ olyan, mint egy holografikus videojáték, amiben elfelejtettünk játszani.

Ha olvasásban eddig eljutottál, akkor akár kipróbálhatod ezt >>>>>